Army of the Dead (Armáda mrtvých)

IMDb, ČSFD
Vyhněte se tomu obloukem. Větší sračku jsem už dlouho neviděl. Skoro jednu hodinu trvá, než se tam začne něco dít, ale po tom, co se tam dělo, tak bych raději, aby se tam další jednu hodinu nic nedělo. Taková sračka. Úvodní titulky měly docela šmrnc a slibovaly pohodový akční výplach. Jenže tohle dělá ostudu i nejdebilnějším akčním výplachům, které jsem viděl.

Film je moc dlouhý. Fakt moc dlouhý. Režisér to totálně nezvládl. Pořád se tam tlachá o blbostech a přitom se to vůbec nesnaží budovat jeho hlavní postavy.  Navíc když se dostaneme do akce, tak je to neskutečná trapárna za trapárnou. Všichni na sebe kašlou (to si navíc někteří řeknou, že jsou rodina). Nikdo nic neřeší. Všichni jsou vlastně na procházce a vůbec nic je netrápí. Obracel jsem oči v sloup, snad každé rozhodnutí, které postavy udělaly. Trapárna, opravdu trapárna. Hnedka první smrt byla tak debilní, ale opravdu tak debilní. Všichni tam tak nějak koukali, jak vlastně ta postava umírá. Přitom stačilo jednou vystřelit a postava mohla přežít. Panebože jak to bylo trapné.

Dialogy jsou sračka. Jakákoliv chemie je sračka. Celé je to napsané jako sračka. Žádné jejich chování nedává smysl. Každou chvíli všichni porušují svůj charakter. Každou chvíli se mění pravidla toho světa. Jednou trvá přeměna 4 sekundy jednou 5 minut, další několik hodin, nebo dní, aby se postava stihla vykecat, anebo něco udělat.

Tento film doporučuju vidět jen ve tří minutovém traileru a to je tak vše. Neztrácet s ním čas.

Jediný dobrý nápad v podobě hierarchie zombíků je úplně k hovnu. Vůbec s ním film nijak nepracuje a přitom nám ho tam cpe skoro 30 minut. Akce je strašně trapná. Postavy neumí střílet, pak zase umí, pak mají nekonečný zásobník, pak zase nemají. Nikdo nehlídá dveře, nikdo si je nedovolí třeba ani zavřít, aby jim něco nevpadlo do zad. Řítí se na ně atomovka, ale v pohodě, pojďme si pokecat o našich pocitech, a pak se projdeme klidnou chůzí po schodech.

Ukázka toho, jak pěkný rozpočet neznamená vůbec nic.Vezměte Zacku Snyderovi licenci na točení filmů.


Youtube - Trailer          Hodnocení: 2/10

Žádné komentáře:

Okomentovat