Made in Abyss Movie 3: Fukaki Tamashii no Reimei (Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul)

Akichan, Myanimelist
Mady in Abyss patří mezi anime, která dokážou být zvráceně krásná. První série mě se svými třinácti díly totálně uhranula. Tolik krásy, úžasu, dojetí, utrpení, zvrácenosti a slz jsem dlouho v anime nezažil. A dnes jsem se podíval na pokračování.

Souhrn je asi takto. První série o třinácti dílech. Tyto díly jsou pak ještě vydány ve filmovém formátu (Movie 1 a Movie 2). Takže ty není potřeba vidět. Pokračování příběhu je pak, až ve třetím filmu - Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul. Na rok 2022 je oznámena druhá série. Ta bude příběh dále rozvíjet. Toto bylo potřebné proto, aby člověk věděl, jak má tento příběh sledovat.

Ještě i teď, po čtyřech letech, ve mně neskutečně rezonuje poslední čtvrtina první série. Ty emoce, krutost, hudba, celý tenhle mix, co dokáže tenhle příběh vytvořit. A vězte, že krutost a zvrácenost, najdete i v tomto pokračování. Naše hlavní trojice pokračuje dále do propasti. Narazí na nová „milá“ zvířátka a konečně dorazí na konec páté úrovně, do tajemného města, které slouží jako přechod hlouběji do propasti na šestou úroveň. Zde se potkávají s jedním z legendárních bílých píšťalek Bondrewdem a jeho dcerou Prushkou (jeho nástup byl neskutečně parádní). Bondrewda známe už z vyprávění, protože on je ten vědec, který může za to, co se stalo naší postavě Nanachi a její kamarádce. Takže to shledání není nijak příjemné. Jejich vzájemný střet a tajemství jeho výzkumu, tvoří příběh tohoto filmu.

Bude to stejná zvrácená jízda, jako před tím. Je to zase plné emocí (pořád závěr první série to nepřekoná). Jsem rád, že se příběh nebojí pracovat s tímhle světem a ukazuje, co je pro některé postavy lidský život. Slovo schránka, pro mě bude už mít naprosto jiný význam. Více není dobré prozrazovat.

Vizuálně je tu vše při starém. Parádní animace a hudba.

Pokud jste fanoušci této série, hurá do toho.


Youtube - Trailer          Hodnocení: 9/10

Žádné komentáře:

Okomentovat